Když bylo v lednici vymeteno, poslední záchranu představoval chleba s hořčicí. Tohle je naše verze de luxe. Louhovaná bulka ovšem neobsahuje pouze hořčici, najdete v ní ještě krůtí šunku a rychle naložené ředkvičky.
Suroviny
Postup
Začněte ředkvičkami (uvedené množství vystačí na více než jeden sendvič, můžete je však podávat všude, kde byste si dali kyselou okurku). Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky. V míse smíchejte ocet, cukr a sůl do rozpuštění, přidejte ředkvičky a pažitku. Nechte zcela ponořené ředkvičky stát 30 minut.
Louhovanou bulku rozřízněte a spodní díl pomažte hořčicí. Posypte mikrobylinkami a obložte šunkou. Část ředkviček vyjměte z nálevu a nechte okapat. Položte ředkvičky na šunku a přiklopte horním dílem pečiva.