Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 1
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2130 kcal
Bílkoviny 87 g
Sacharidy 410 g
Tuky 22 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Pikantní pánvička s křupavou zeleninou = ideální jídlo pro horké dny.

Suroviny

slunečnicový olej 1 PL
na kolečka
krevety 200 g
vyloupané, chlazené či rozmrazené
česnek 3 stroužky
najemno nasekaný
rybí omáčka 2 PL
rýže 500 g
koriandr čerstvý
sekaný, k podávání
sójová omáčka
k podávání

Postup

1

Olej zahřejte ve velkém woku či hluboké pánvi. Vsypte cibuli a zeleninu, zprudka opékejte za stálého míchání dvě minuty. Přidejte krevety, česnek a rybí omáčku a 3-4 minuty míchejte na ohni, aby se krevety propekly a změnily barvu. (Máte-li vařené krevety, stačí je prohřát s rýží.) Vmíchejte rýži a 3-4 minuty opékejte. Podávejte s koriandrem a sójovkou.


Apetit magazín