Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty na bublaninu

Bublanina patří k oblíbeným druhům letního koláče. Jemné nadýchané těsto a čerstvé ovoce jsou dokonalou kombinací. K přípravě bublaniny se nejlépe hodí drobné druhy ovoce, jako jsou například třešně či rybíz. Bublanina se peče z hladkého třeného těsta, které se vylije na dobře vymazaný a vysypaný plech a poté se bohatě posype ovocem. Při pečení těsto probublá na povrch. Odtud název bublaniny. Po upečení stačí jen troška cukru a letní hostina může začít.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč