Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s uzeným masem

Uzení patří k nejstarším metodám konzervování masa vůbec. Přestože názory lékařské obce a odborníků na výživu hovoří o této surovině jako o velmi kontroverzní, pravdou je, že mnoho tradičních receptů se bez něj neobejde. Dovedete si snad představit poctivou fazolnici či hrachovou kaši bez uzeného masa? A co velikonoční šunka či chlupaté knedlíky? A to je jen zlomek specialit, při jejichž přípravě hraje uzené maso klíčovou roli.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč