Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Květáková polévka

Polévku z květáku v našich receptech chuťově ladíme jak do české tak orientální kuchyně. Může za to sám květák, který je v kuchyni všestrannou surovinou. Na své si přijdou všichni milovníci vařeného květáku, a to jak v polévce s kousky brambor a jiné zeleniny, tak v lahodném sametovém a jemném krému. Je jen na vás, jakému receptu dáte přednost.

...

 

  • Chuť květákové polévky podtrhne vývar, sluší jí také muškátový oříšek nebo muškátový květ. Chuť polévky také nakopne, když květák předem orestujete nebo upečete.
  • Do krémové květákové polévky zkuste přidat oblíbený sýr. Skvělou kombinaci tvoří například se čedarem, ale vyzkoušet můžete také variantu s modrým sýrem.
  • Přemýšlíte, čím bílou polévku z květáku ozdobit? Její jemnou chuť výtečně doplní křupavá slanina nebo plátky předem tepelně upraveného kuřecího masa.
  • Květákový krém zjemníte smetanou nebo kysanou smetanou.
  • Pokud hledáte ten pravý hřejivý pokrm v sychravých dnech, připravte si čočkovou polévku s kari a zázvorem, kterou můžete ještě přiostřit závěrečným posypem sušenými chilli vločkami.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč