Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s agarem

Agar-agar je přírodní želírovací látka získávaná z některých druhů červených mořských řas. Je to bezbarvý, bez chuti a bez zápachu, což ho činí ideální alternativou k želatině pro vegany, vegetariány a ty, kteří preferují rostlinnou stravu. Agar-agar se často používá k přípravě želé na dortech a moučnících. Může být promíchán s ovocnou šťávou, aby vytvořil průhledný želé, kterým se dort zdobí. Dá se použít i zahuštění pudinků, krémů a dezertů.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč