Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kančím masem

Maso divočáka je tučnější než jiné maso divoké zvěře, oproti běžnému vepřovému je však libovější. Charakterizuje ho tmavě červená barva s decentním mramorováním a jemná struktura.

...

 

Kančí se připravuje podobně jako vepřové.

  • Kančí krkovice můžete péct, dusit i použít na minutky.
  • Z plece připravíte kančí guláš, lze ji však i upéct vcelku v troubě nebo rozemlít na burgery.
  • Bok se dobře hodí do dušených pokrmů nebo ho ve vykostěné verzi můžete použít na roládu.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč