Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s nakládanými houbami

Houby se nejčastěji nakládají na kyselo, tedy do nálevu z vody, octa, cukru, soli a směsi koření. Často se používá stejný lák jako na zavařování okurek. Houby  je však narozdíl od okurek potřeba předem povařit. V některých kuchyních se houby nakládají také do oleje nebo do nálevu s olejem. Přebytky lesních hub lze také naložit do soli či slaného nálevu. Nakládané houby na kyselo slouží jako chutný doprovod k obloženým talířům a pečeným masům, lze s nimi však i vařit. Skvěle se uplatní třeba do kulajdy nebo houbové omáčky.  

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč