Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se ztužovačem

Ztužovač je látka, která se přidává do potravin k tomu, aby zvýšila jejich viskozitu a získala požadovanou texturu. Ztužovače se používají pro různé účely, jako je zahušťování, želírování, stabilizace a zlepšení celkové konzistence potravin. Běžně se ztužovač používá například při přípravě šlehačky, aby tato vydržela po delší dobu – zvlášť pokud je šlehačka určená k výrobě a zdobení dezertů a dortů. 

...


Existuje mnoho druhů ztužovačů, které se liší svými vlastnostmi a vhodnými aplikacemi. Některé ztužovače jsou přírodního původu, jiné chemického. Mezi běžné ztužovače patří želatina, pektin, xantanová guma, guarová guma, agar a mnoho dalších. 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč