Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se sýrem pecorino

Pecorino je tvrdý italský sýr. Jak jeho název napovídá, vyrábí se z ovčího mléka. Zrát může různě dlouho a od délky zrání se také odvíjí jeho chuť, která může být i velmi výrazná.  Vyrábí se v mnoha variantách. Obvykle každá geografická oblast Itálie má svoji verzi pecorina. Výborně se hodí na těstoviny, k zapékání, ale lze jej použít i na pizzu či do salátů. Pecorino se přidává i do janovského pesta (pesto genovese).

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč